Zatvori
0 Košarica 0,00
Zatvori

Nemate proizvoda u košarici.

Tisak balona

Trebate li tisak na balone, Balon centar je pravo mjesto za vas! Posjedujemo vlastite tiskarske strojeve na kojima tiskamo bilo koji logo i dizajn od jednobojnog do višebojnog na čak 5 strana balona. Balone koje koristimo su visokokvalitetni talijanski baloni najvećeg proizvođača balona u Europi.

Naši klijenti su renomirani hrvatski i strani brendovi s kojima surađujemo već duži niz godina kao što su DM, Konzum, Kaufland, Plodine, Metro, eKupi, Prima, Badel 1862, Dinamo, Xiaomi, Croatia Osiguranje, story.hr i mnogi drugi.

Najuobičajeniji je tisak na gumene (latex) balone u pastel i metalik varijanti, a imamo ih mogućnost tiskati na dimenzijama malih balona A50 (12 cm), standardnih G90 (26 cm), G120 (32 cm) pa sve do velikih G150 (48cm), G220 (80 cm) i G300 (100 cm). Možemo tiskati na 1 strani balona, 2 strane, "top" tisak i "all-around" tisak. Ispunite obrazac niže i pošaljite nam upit s napomenom koju veličinu balona želite.

Na konfiguratoru niže je dostupna standardna veličina balona G120 od 32 cm koja dolazi s najširom paletom boja i za nju radimo ponudu za tisak. U ostalim dimenzijama nisu dostupne sve boje balona pa ćemo vas kontaktirati nakon provjere. Svakako nam sve želje i napomene napišite u za to predviđeno polje.

Tisak je moguće odraditi i na folija balone u tri osnovna oblika: okrugli, oblik zvjezde i oblik srca. S jednobojnim ili višebojnim tiskom folija baloni su idealni kada želite dugotrajniji i sjajniji ukras i sasvim će sigurno privući pozornost u svim prigodama.

 

Nemate korisnički račun?
Registracija