Zatvori
0 Košarica 0,00
0,00 kn
Zatvori

Nemate proizvoda u košarici.

Ahhh...sad dolazimo do najvažnijeg dana u Vašem zivotu, bar što se tiče ženske populacije... smiley

Kako je to dan kada sve mora biti savršeno, bez dodatnih stresova, mi smo tu da Vam pomognemo. Da bi se  lakše snašli među našim slikama, podijelili smo ih na dvije kategorije: dekoriranje kuća  i dekoriranje sala i šatora.

Za uljepšavanje Vaših kuća i okućnica nudimo Vam balonske lukove, balonske stupove i natpise od balona raznih veličina, oblika i boja.Za ukrašavanje sala možete se odlučiti i za balone punjene helijem koji mogu pojedinačno letjeti po stropu sale ili ih možemo složiti u balonske buntiće sa odgovarajućim brojem balona.

Kako bi zaokružili cijelu priču, morate obratiti pažnju na posebno atraktivne balonske eksplozije ili kako ih nazivaju “balon sa podvezicom” koju možete aktivirati za prvi ples mladenaca ili kako bi animirali svoje goste u potrazi za podvezicom. Svaku dekoraciju koju izaberete, prilagoditi ćemo, uz Vašu pomoć, prostoru koji će na kraju izledati veličanstveno i upotpuniti Vašu bajku.

Dekoriranje kuća

Za uljepšavanje Vaših kuća i okućnica nudimo Vam balonske lukove, balonske stupove, balone s helijem i zrakom, balonske figure, natpise od balona...

Dekoriranje sala i šatora

Razni balonski lukovi, balonski stupovi, baloni s helijem, baloni s tiskom, baloni puhani zrakom, mladenci od balona, balonske eksplozije sa ili bez podvezice...

Nemate korisnički račun?
Registracija